ovulační test a těhotenství
Ahoj ženy. mám dotaz. Vím že detekovat těhotenství ovulačnám testem je hloupost… Ale dočetla jsem se ze i v některych případech ženy i v těhu maji pozit. oba testy nebo dokonce ovu test dříve nez těhu test..Takže, normálně mivam ovuaci 22dc tedy pozitivní test. tento měsíc mě překvapila ovulka už 16dc. jeikož jsme netušili ze prijde ovu tak brzy tak přesně ten den jsme meli nechraneny sex dalsi den jsem si delala ovu test zda je jeste pozitivni ale carka byla sice tlusta dobre viditelna ale uz ne pozitivni.dnes je to 4.den od pozit. testu a pohl. styku a delala jsem si ted test ovu znova a je skoro pozitivní. takze má otázka zní pokud by ovu test ukazal tehotenství tak kdy nejdrive? samosebou ze 4dny po sexu tezko ale zarazi me ze je ted ovu test porad tak docela silny pokud bych teoreticky byla tehotna tak dejme tomu treba 10dpo by mel byt opet pozitivni? nebo treba dele ja nevim…jdemi o to zda je od ovu do ms carka videt bezne tak dobre ale ne pozitivni nebo po ovu obycejne test slabne?