Skrýt reklamu

!Tak už jsem ten Gastrotus koupila taky, tak uvidíme

mimino, miminka, děti, kojenci, batolata, maminky,
maminka, kojenecké výbavy, pomůcky pro kojence.

!Tak už jsem ten Gastrotus koupila taky, tak uvidíme

Příspěvekod Návštěvník » pát 22. lis 2013 23:46:29

!Tak už jsem ten Gastrotus koupila taky, tak uvidíme. Jinak nám ještě říkali, že při jídle a po jídle má být ve zvýšené poloze, tak flanděrku dáváme tak, že si jí posadíme zády k sobě na klín, opře se naše bříško a bumbá a příkrmy papá v jídelní židličce. Jo a co je hlavní, zvýšená poloha postýlky. My jí máme celou podepřenou knížkama. Jinak si malá krká i mimo jídlo a pořád krká po papání i několikrát a stejně blinká. Ten reflux se prý srovná až kolem jednoho roku ( Pěkně dlouhá doba. Taky nám říkali, že příkrmama to bude lepší a zatím nic. Ráno má Nutroš, dopo taky Nutroš, k obědu příkrm, ke sváče přesnídávku a večer teď kaši, ale jinak děláme vývar z ovesných vloček a do toho Nutroš. To mi radila máma, protože to řekli kdysi tetě v nemocnici, protože sestřenice byla rozená v sedmém měsíci a neměla vyvinutý jícen, tak pořád blinkala. Taky zkoušíme všechno možný. Snad už to začne všechno pomáhat. Je mi jí líto, protože když si ublinkne, tak pláče, protože jí to pálí (
Evula63 Pokud jí nechceš dát kapičky, tak zkus zatím ten vývar z ovesných vloček. KOupíš normální ovesný vločky za 10kč, naliješ 0,5l kojenecký vody, do ní vsypeš jednu polévkovou lžíci volček a necháš 1-3h stát. Pak to převaříš v tý vodě asi 20 min, scedíš a do toho vývaru nasypeš mlíčko (pokud jen nekojíš) Jinak se dá udělat i kašička, že tam přidáš 2lžíce vloček a stejným způsobem. Můžeš tam přidat třeba banán, trochu osladit, aby to mělo chuť. A když to nepomůže, tak jim to neuškodí, protože vločky jsou zdravé. Naší malé to chutná. Zasytí jí to bříško a spinká celou noc. Zatím jsme si vločky dali jen párkrát, tak nevím, za jak dlouho to začne působit, tak uvidíme. Ale sestřenici to pomáhalo a nám to máma dávala, abysme spinkali spokojeně celou noc.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pát 22. lis 2013 23:46:29
Návštěvník

Zpět na Mimino, miminka, děti, kojenci, batolata