Skrýt reklamu

Anetinecka-Tak snad vam i nam ten sirup pomůze

mimino, miminka, děti, kojenci, batolata, maminky,
maminka, kojenecké výbavy, pomůcky pro kojence.

Anetinecka-Tak snad vam i nam ten sirup pomůze

Příspěvekod Návštěvník » pát 22. lis 2013 23:55:27

Anetinecka-Tak snad vam i nam ten sirup pomůze.Take mame monitor dechu,ale jeste nam nastesti nepipal.Malymu se nejvic zastavuje dech kdyz ho kojim.Kdyz se mu to stalo poprve,tak jsem se strasne vydesila.Hned jsem to sla oznamit Dr. a ten mi na zacatku rekl,ze je to normalni,ze do 1 roka ditete se vytvari nervova soustava a ze se to stava.Pro me ti normalni neni,doma uz jedno dite mam-syna a ten ti nemel.Doktorům se to lehce rekne,ze je to normalni,on by si poradil hned,ale ja jsem typ cloveka co zacne hned panikarit,takze pro me to je hrůza.No a vcera jsem mu to oznamila znova,aby vedel,ze to ma syn porad.Myslela jsem,ze nas nekam posle na vysetreni,ale kdyz jsem mu rekla,ze malej prave jeste k tomu blinka,a to i hodinu po kojeni.Davam ho poradne si odrihnout,kojim ho tak,aby mel hlavicku vyse nez ma brisko.Tak mi prave na to doporucil ten Gastrotuss baby,ale rikam nevim jestli to u nas zabralo,je to kratka doba na to,abych mohla na 100% rict,ze to zabralo.Vyzkousim ale vsechno,aby se to uz neopakovalo.Mam jako kazda maminka o to zlaticko strach,hlidam ho porad,nikomu ho radeji nesveruji.Budu cekat na tve zpravicky,jestli vam to pomohlo,drzim pesticky.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pát 22. lis 2013 23:55:27
Návštěvník

Zpět na Mimino, miminka, děti, kojenci, batolata