Skrýt reklamu

Čauky Péťo

Nebuťe doma zadarmo, nabídky i poptávky sem prosím.

Čauky Péťo

Příspěvekod Návštěvník » sob 23. lis 2013 22:03:53

Čauky Péťo,
díky za kompliment nejen tobě, ale i Vám ostatním oops oops Pokud bude zájem, moc rád se s ostatními podělím o skvělé zážitky a postřehy ze života mé rodiny, především pak ze života Tygra a Housky.
V pátek jsme byli u pediatričky a chlapáci nabrali a od magické hranice 4 kg je dělí 10 dkg ! -). Dvojčátka jsou dvojvaječná a již teď v 5.týdnu jsou na nich vidět rozdílné povahy. Matěj se na mě dnes ráno poprvé usmál, když uslyšel můj hlas. Ten pocit hrdosti, ješitnosti a návalu štěstí bylo na mě trochu moc. Ani si to neumím představit co by se se mnou odehrávalo pokud bych měl šestinedělí. Ondra pro změnu dnes pil, pil až vypil cca 200 ml. S blaženým úsměvem na rtech mi usnul a spal skoro 8 hodin v kuse D
Žiji a pracuji v Ústí nad Labem. A protože jsou kluci na umělé výživě, nebyl jsem líný a v průběhu posledních 14 dnů jsem si udělal soukromý cenový průzkum dětské výživy NESTLÉ Beba 1 Premium 800 g. Výsledek? Cenové rozpětí od 260 Kč – 340 Kč za balení !!! Navštívil jsem lékárny, Makro a Hypernovu. výsledek mě hodně zarazil. Takže tip pro Ústí nad Labem a okolí – Lékárna v Hypernově Severní Terasa.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v sob 23. lis 2013 22:03:53
Návštěvník

Zpět na Práce a brigády pro maminku s dítětem