od Návštěvník » ned 24. lis 2013 17:17:30
Ja mam lednacka, veci jsme teda podelili po segre a muzu rict ze velikost se vyplati koupit do 62. 68 mi prijde prehnane, to nosi maly ted a ma 6 mesicu. narodil se 53cm…jinak spise zalezi na vasi financni situaci-nakolik si clovek muze vyskat. monitor dechu mi prijde zbytecny, ja jako matka dostala do vinku spani, ze by me vzbudil i pavouk v pohybu, spis bych investovala do chuvicky..vibracni lehatko nemam, ale mam na baterky pohanene houpatko od FP a nemuzu si to vynachvalit-hlavne kdyz potrebuju decko „odlozit“Uspavatka-jestli myslis kolotoce nad postylku, pro nekoho super, me maly u toho rval od 2 mesice-potrebuje na spani absolutni klid a ja vyhodila silene prachy.tuto sluzbu ti udela i Internet= bile sumy. obleceni ostatni holky vypsaly, ja bych dodala ohledne koupani se mi vyplatil rost pod vanicku a prirucni prebalovak-polozis tam mimino hned po koupeli a je to snadna manipulace, kort s novoskem. odsavacku bych tez nekupovala, daji se pujcit a ty nevis jak na tom s kojenim budes.ja si koupila pro pripad nouze jedno baleni Um kdyby nahodou, taky novorozenecke cipky na horecku, teplomer(nejlepe do zadecku)uvolni i prdiky v pripade pohotovosti a uplne super byl muj kup z druhe ruky a to od parni vyvarovacka lahvi a dudliku(samozdrejme dle toho, jak jsi odhodlana kojit),ale ja ji mela od zacatku i na dudliky a flasky od caje.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v ned 24. lis 2013 17:17:30