Ahoj
v prvé řadě máš můj obdivo) a taky moc přeju vaší mamince ať se jí daří co nejdřív co nejlíp… já měla popo splín… a dával mi zabrat 3 měsíceo() sviňský hormony. Pokud ti nebude vadit pár postřehů od matky jednoho dítěte… no prostě to napíšuo)
těžko říct… myslím že prvních pár měsíců si to až tak neuvědomí… u známých se fixace na daného rodiče projevila až kolem 9 měsíců (táta spí s jedním, máma s druhým… tak proto jsou každý fixován na „svýho“ dospěláka). Každopádně dle chytrých knih se citové vazby dítěte tvoří do 3 –4 let… takže myslím že mámu určitě přijmouo)
bohužel neporadím
neklid miminek – M. v té době začal víc vnímat chtěl si „hrát“… někdy vydržel i 10 hodiny vzhůru (celkově sečteno za den) z čehož valnou část prořval… nám pomohl babyvak. V případě že mají dudlíka jak píšeš… tak proč ne… M. ho neuměl sáto( Do postýlky jsem bdící dítě do 7 měsíců odložit nemohla… neb nastalo peklo peklíčko
nejvhodnější… pokud jsi spokojený s pampers tak zůstaň u nich, mě vadilo, že nemají na horním okraji na zádech gumičku a dost často se nám stávaly nehody- proteklo to právě na zádech… Ted používám Babylove z DM drogerie… pokud jde o cenu, rodinnému rozpočtu moc neulevíš…
pokud přibývají na váze… tak bych byla š'tastná a doufala že se to nezmění… (M. mi do 2 měsíců spal 7 hodin v kuse… rozhdně jsem nebudila – nejsem sebevrah)
toť pár mých postřehů a pár postřehů od známých s dvojčatyo)