Já jsem taky nakoupila deku a povlečení a dceři je 1,5 roku a ještě to nevyužila, jako mimčo jsem přikrývala malou dečkou nebo byla v zavinovačce a pak jsme přešly na spací pytel, protože cestuje a byla pořád odkrytá, tak s tím bych nepospíchala. Tak mám na matraci jen chránič a froté prostěradlo z ivesna.cz
Taky bych koupila cca 20 látkových plen, 2 tetra pleny, žínky, 2 osušky. Mám vaničku, koupala jsem v ní dlouho, měla jsem od táty vyrobený ze dřeva držák, tak se dala postavit nahoru na vanu, v ní jsem měla to molitanové lehátko, je super, neboj se ho prát na 60 a po každém koupání vyždímat v pračce i na 1200otáček.
S oblečením nepřehánět, strašně mi toho zbylo, co vůbec nenosila. Měla jsem ji dlouho jen v overalech, nejlíp se oblékají. Vrzneš přes něj kombinézu a frčíš. Body zkus omrknout ta jakoby kimona se zapínáním vpředu, to je taky dobrý, než to rvát přes tu mini hlavu.
Vel.56 měla dlouho, ale fakt jsem využila jen body, overaly, ponožky. Kombinézu kup rovnou větší 62–68. Tepláčky, mikinky apod. jsem ji oblékala až cca od 2.-3.měsíce. Džíny vůbec, je to sice krásné, ale pro mně úplně nepraktické. Taky jsem nepoužívala dupačky, nevím ani proč.
Zainvestovali jsme do bezdotykového teploměru, ten se hodil. Odsávačku na nudle, nůžky bez špiček, kartáček na vlásky, slunečnicový olej, nějaký mycí cosi do vody, to každý preferuje jinou značku. Bepanthen.
Monitor kup, dost tě uklidní. Já nakonec půjčovala i váhu, protože nepřibývala. S lahvičkama, odsávačkou apod počkej jak půjde kojení. Cestou z porodnice jsem se stavovala v lékárně a ještě něco dokupovala.
Lehátko mám fisher price, využila jsem až dýl, přdtím jsme používali houpačku Chicco polly swing. Kolotoč se hodil, ale odvařená z něj nebyla. Jinak se mi moc osvědčila videochůva Topcom Babyviewer 4500, ale je dražší.