Skrýt reklamu

Podle mě tam máš spoustu zbytečností

Dárečky a jračky nejen pro mininka.

Podle mě tam máš spoustu zbytečností

Příspěvekod Návštěvník » ned 24. lis 2013 5:50:13

Podle mě tam máš spoustu zbytečností. 2)Ano, mám kyblík, přesvědčovat Tě nebudu. Kup vaničku, kdybys při koupání obden(někdo koupe každý den) napouštěla velkou vanu, zblázníš se z účtu za vodu. Sprchovat novorozeně mi moc vhodné nepřijde právě kvůli manipulaci a že mu bude zima, snadno rychle ztrácejí tělesnou teplotu.
Ad 3) K čemu proboha capáčky? Ty se dávají, až když dítě leze a začíná se stavět. Čepičky by stačily i 2, 12 bodíček mi přijde moc, záleží, jak bude nebo nebude zvracet. Stejně tak bych snížila počet overalů na spaní. Stačí 2 páry ponožek, novorozeně toho opravdu moc neušpiní. To přijde až bude lézt. A taky strašně rychle roste.
Většinu oblečení jsme podědili, ale zpravidla jsme využili kolem 5 body, pár dupaček a zbytek po 2–3 kusech. Novorozeňata strašně rychle rostou. Vše jsem měla od 62, pravda, trochu v tom plaval, ale to mi zas tak nevadilo.
I když to nejsou přímo oblečky, chybí mi tam zavinovačka, dětská deka, nějaké tetra pleny místo osušek, bryndáček. Jo a kojenec nemá mít polštář. 4)Vibrační lehátko i houpačka zas tak nutně k životu dítě nepotřebuje. Může se Ti pak stát, že nebude chtít usínat samo a budeš ho mít pořád na rukách. Když už, kup hacku.
Stejně tak usínáčka takhle malé děti nepotřebují, naopak, čím méně plyšáků a textílií v postýlce, tím nižší riziko syndromu náhlého úmrtí kojence. Ponožky a náramky od Lamazze máme, byly to vyhozené peníze. Dítě si jich začalo všímat teprve tehdy, když už samo objevilo nožky. Ale třeba sova nebo želva od Lamazze jsou pořád v kurzu.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v ned 24. lis 2013 5:50:13
Návštěvník

Zpět na Dárky a hračky pro miminka