Upřímně, to že jsou všichni zděšení chápu, ale nejen p. Michal (pardon, nevím přesný
nick), ale víc diskutujících volí příliš tvrdá označení. Je to na škodu diskuzi, protože
zatímco na sousedním diskuzním fóru se již vyjádřilo více maminek, které to absolvovaly,
tady jsem se zatím vyjádřila jen já, a nevím, zda se tu najde víc odvážných – ono pod
palbou oporavdu ostré kritiky se nikomu moc svěřovat nechce. A pak tím trpí diskuze,
která je velice jednostranná – v podstatě tu je většina příspěvků pouze zvolání hrůzy …
Nepotřebuju slyšet pochvaly na tuto metodu, protože si myslím, že tato si je moc
nezasluhuje, viz moje příspěvky o tom, jak jsme se zúčastnili. Ale takovéhle výpady, to
je opravdu moc Většina viděla kratičkou upoutávku na tuto reportáž, která je bůhví
jak zmanipulovaná (a nebo také ne, to nevím, uvidím, až ji uvidím). Všichni přeci víme,
jak se dokáže věc podat takovým způsobem, že vyzní jako pravý opak, případně je velice
zveličená… Ale prosím, nemluvte o týrání a mrzačení dětí, když jste na kurzu nebyli,
případně nemluvily osobně s někým, kdo to provozuje – a sami to hodnotíte pouze té
krátké ukázky. Nicméně znovu k tématu – tato metoda mi přijde nevhodná pro děti, stejně
tak jako spousta jiných věcí. Pokud tedy mohu poradit z pozice toho, kdo to zažil – ne
děkuji, již nikdy více!