Vkládám anonymně, nechci aby ještě známá která sem chodí věděla že čekáme mimčo. Chci to oznámit až později.
Mám pár dotazů. Čekáme miminko a má se narodit na zimu, teď si kladu otázky zda budu mít vše, zda něco není zbytečné apod. Takže budu ráda za jakoukoliv radu.
s kořárkem nemáme starost, to nám koupí můj taťka jako dárek, tímto nám ulehčil velkou položku nákupu dance pořídí nám můj vyutoužení bugaboo buffalo srdce my si jen dokoupíme autosedačku a adaptéry.
2)Chtěla bych se zeptat co na koupání, uvažuji nejdříve o vaničce ale zda není zbytečná, zda nestačí jen ta molitanová podložka a na to dát mimi co upřednostňujete? Prosím neraďte kýblík, do toho se budu bát mimčo dát abych ho tam nedala blbě.
oblečky co mám sem napíši a řeknete mi zda ještě něco dokoupit apod.
oblečení mám zatím do 62. Vlastně jsem koupila zatím jen 62, z 56 koupím pár kousků, kupovali jste i 68 rovnou? Vypíšu sem co mám.
2× punčocháčky
2× polodupačky
1× dupačky které jsou dohromady s body
1× adidas capáčky
3× čepičky
7× overálku na spaní
12× bodýček s dlouhým rukávem(krátké jsem ani nekupovala příjde mi to zbytečné, do až bude větší)
5× páru ponožek
1× tepláčky
chci ještě dokoupit tak 1–2mikinky a ještě nějaké tepláčky a možná punčocháčky. Budu ráda za veškerou radu ohledně oblečků.
pak se rozhoduji zda koupit vibrační lehátko nebo houpačku, moc se mi líbí houpačka fisher price s těma zvířátkama tak asi zvolím tuto, ale stále váhá, přeci jen ta cena je vyšší.
Pak chci koupit jednoho usínáčka už mám vybráno, kolotoč, lamaze dráčka a moc se mi líbili lamaze náramky a ponožky.
A ještě mám 2× dudlíky od nuku.
Holky to je vše co zatím máme nebo chceme koupit, takže mě to děsí

Určitě chci koupit monitor dechu, postýlka se mi líbí z ikei, koupím kvalitní madraci a 1–2 povlečení to by mělo stačit. Budu ráda za cokoliv co jste ještě využili a co mám určitě koupit! Moc díky srdce