Skrýt reklamu

Miminko-dotaz věci Vkládám anonymně

Dárečky a jračky nejen pro mininka.

Miminko-dotaz věci Vkládám anonymně

Příspěvekod Návštěvník » ned 24. lis 2013 8:53:32

Miminko-dotaz věci
Vkládám anonymně, nechci aby ještě známá která sem chodí věděla že čekáme mimčo. Chci to oznámit až později.
Mám pár dotazů. Čekáme miminko a má se narodit na zimu, teď si kladu otázky zda budu mít vše, zda něco není zbytečné apod. Takže budu ráda za jakoukoliv radu.
s kořárkem nemáme starost, to nám koupí můj taťka jako dárek, tímto nám ulehčil velkou položku nákupu dance pořídí nám můj vyutoužení bugaboo buffalo srdce my si jen dokoupíme autosedačku a adaptéry.
2)Chtěla bych se zeptat co na koupání, uvažuji nejdříve o vaničce ale zda není zbytečná, zda nestačí jen ta molitanová podložka a na to dát mimi co upřednostňujete? Prosím neraďte kýblík, do toho se budu bát mimčo dát abych ho tam nedala blbě.
oblečky co mám sem napíši a řeknete mi zda ještě něco dokoupit apod.
oblečení mám zatím do 62. Vlastně jsem koupila zatím jen 62, z 56 koupím pár kousků, kupovali jste i 68 rovnou? Vypíšu sem co mám.
2× punčocháčky
2× polodupačky
1× dupačky které jsou dohromady s body
1× adidas capáčky
3× čepičky
7× overálku na spaní
12× bodýček s dlouhým rukávem(krátké jsem ani nekupovala příjde mi to zbytečné, do až bude větší)
5× páru ponožek
1× tepláčky
chci ještě dokoupit tak 1–2mikinky a ještě nějaké tepláčky a možná punčocháčky. Budu ráda za veškerou radu ohledně oblečků.
pak se rozhoduji zda koupit vibrační lehátko nebo houpačku, moc se mi líbí houpačka fisher price s těma zvířátkama tak asi zvolím tuto, ale stále váhá, přeci jen ta cena je vyšší.
Pak chci koupit jednoho usínáčka už mám vybráno, kolotoč, lamaze dráčka a moc se mi líbili lamaze náramky a ponožky.
A ještě mám 2× dudlíky od nuku.
Holky to je vše co zatím máme nebo chceme koupit, takže mě to děsí oops vše se musí postupně je to fakt pálka. Hlavně ty oblečky které velikosti a co ještě dokoupit a jestli jste kupovali už ty větší velikosti.
Určitě chci koupit monitor dechu, postýlka se mi líbí z ikei, koupím kvalitní madraci a 1–2 povlečení to by mělo stačit. Budu ráda za cokoliv co jste ještě využili a co mám určitě koupit! Moc díky srdce

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v ned 24. lis 2013 8:53:32
Návštěvník

Zpět na Dárky a hračky pro miminka