Skrýt reklamu

Ahojky

Dárečky a jračky nejen pro mininka.

Ahojky

Příspěvekod Návštěvník » úte 18. bře 2014 11:01:00

Ahojky všem tak nějak mi nedalo a musím tu napsat moji zkušenost. Mám dvě prťata. Starší holčičku 3ra8m. a chlapečka 8m. Když byla malá v tomto věku a měla začít pást koníčky sedět lézt. Tak nejvíc jsem se opravdu těšila na její plazení po čtyrech bohužel jsem si ho moc neužila a myslím že s malým to tak vypadá bude asi nastejno. Nemám hold děti podle tabulek. Malá mi pást koníky začla dle tabulek s 2měsíčním spožděním sedět začla sama dřív než se do sedu sama bez zachytnutí dostala, v té době již začlala i s pomocí stát, plazit se začala asi 14dní před tím než začala chodit a tím to haslo radši chodila než lezla. Radši stála a začala chodit s pomocí a okolo nábytku než že by se plazila. Jinak naše dr.to brala v poho, teď máme bohužel už dlouhodobější zástup jinou dr. naše bohužel v nedohlednu a ta mi říká jak ho nemám nechat sedět když se ještě sám nezvedne atd.asi tak kdybych už jednou neměla odzkoušený že je to normální a že některý děti lezou dřív některý chodí dřív apod. tak budu asi taky lítat po doktorech ale myslím si že pokud tam není obr problem tak není proč plašit. Pamatuju si že máma mi říkala že když brácha měl kolem 9měs. tak že jí dr. řekla že nesmí chodit že ho nemá nechat ale jak chcete zastavit chodící dítě po postýlce přece ho tam člověk nepřiváže. Samo u mého prcka i u bráchy když se daná věc zatrhne na delší dobu je z toho nekonečnej řev. No a vyrostl z něj chlap větší než je taťka D bez komlikací a nějaké újmy. Děti jsou každý originál a každý potřebuje svůj čas. Mi byly v 21měs. s malou bez kočárku a to proto že už do něj nechtěla a já neměla to srdce ji nutit problémy nemáme a jsme v poho.Tak to tak vidím i u malýho. Kamarádce malá začala chodit taky pozdějš a teď běhá jak čamrda D. Chápu když chcete mít jistotu a radši někam zajít pro rozmluvení tohoto postupu tu nepíšu ;).Jen vám chci ukázat že není všechno tak zlý jak někdy plaší zbytečně moc doktoři. Teď je bohužel moc uspěchaná doba a moc nároků na človíčka už od mala, jak nesedí, nechodí nebo neleze dle tabulek hned je zle. Myslím že je zle asi jen v tom že nechápou proč jim to dítě nedělá to co má ani po měsíci a víc a je to tak prosté jen dát dítěti trošku času ale vím že s dr.je to těžký. Přeji vám hodně štěstíčka s prckama a ať se vám daří

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v úte 18. bře 2014 11:01:00
Návštěvník

Zpět na Dárky a hračky pro miminka