Skrýt reklamu

@wewa Vis mne treba zarazi to

Dárečky a jračky nejen pro mininka.

@wewa Vis mne treba zarazi to

Příspěvekod Návštěvník » stř 19. bře 2014 11:24:58

@wewa Vis mne treba zarazi to, ted to nemyslim nejak na tveho maleho, ale vseobecne, ze je spousty deti co nedelaji v urcitych mesicich to co by mely, ale jen proto, ze jsou donoseny, tak to mudr neresi, pritom si myslim, ze prave proto, ze to ditko je donoseny a nedela to co by podle jejich knizek mel, by se na neho mel podivat neurolog, ale my byli nedonoseny, tudiz se mu proste ty dva mesice vzdycky odecitali a stejne nas kontrolovali a rikali porad co by mel a nemel uz delat…pritom to nedonoseny dite na to vsechno ma mit vic casu nez to donoseny…podle me…holt tem doktorum ale nerozumim ) nevim ?
Jinak nam je ted 19mesicu takze jakoby cca 17 a uz tapkame, takze to proste normalne vsechno dohnal…od te doby co se zacal plazit kolem tech 11 mesicu to pak slo vsechno hrozne rychle, pak byl na 4rech pak se zacal stavet, pak chodit kolem nabytku a uz to jelo )takze neboj, az proste detem ten mozek dozraje, na vsechno prijdou, nic se neda uspechat )ale za navstevu u neurologa samozrejme nic nedas, delas to pro sve dite )

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v stř 19. bře 2014 11:24:58
Návštěvník

Zpět na Dárky a hračky pro miminka