Skrýt reklamu

ahojky

Problémy s dítětem školního věku.

ahojky

Příspěvekod Návštěvník » pon 02. čer 2014 10:11:49

ahojky holky a gabinko tak uz je to skoro měsíc co jsem psala moc dekuju za podporu a za hezka slova pomohlo mi ze v tom nejsem sama,po te co jsem to napsala jsem jeste vyzkousela vse co slo,homeopatika,lakt poradkyni,drahou odsavacku ale stejne nic nepomohlo ono by mozna i mlicko bylo ale maly to prso proste odmita bez jasne priciny,je schopny vypit radeji studene umele mleko nez se napit z prsa a tak sem si rekla dost z toho bych se prece jednou zblaznila a tak sem rezignovala mleko odstrikavam a krmim kdyz je a kdyz neni tak proste dostane umele nenecham ho preci o hladu,hodne sem to obrecela a doted me to mrzi kdyz vidim nekoho kdo koji nebo kdyz mi treba v drogerii odmitnou dat slevu na umele protoze podporuji kojeni ,ale udelala sem vse co bylo v mich silach a uz to nezmenim,maly krasne roste a pribira a to je podle me to o co by nam maminkam melo jit predevsim,,nechapu kdo zacal tenhle hon na carodejnice,a stavi kojeni nad vse na svete ale asi si neuvedomil jak tim ted spolecnost ublizuje nam co kojit chcem ale nemuzem,no hlavu vzhuru i ja sem to zvladla,gabinko bude lip ver mi.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pon 02. čer 2014 10:11:49
Návštěvník

Zpět na Dítě školního věku, školáci