Skrýt reklamu

Jeee, tak to jsem opravdu ráda, že nejsem sama

Problémy s dítětem školního věku.

Jeee, tak to jsem opravdu ráda, že nejsem sama

Příspěvekod Návštěvník » pon 02. čer 2014 10:11:59

Jeee, tak to jsem opravdu ráda, že nejsem sama... dceři je rok, teď jí byl rok a dosud jsem nespala jedinou noc celouCry. Prostě dám spát bez jakkýchkoliv tetlemechtle.. jen jí řeknu, že jí hrozně miluju a že spí v peřinkách s medvídkem Pooh a zasínám. Usne skoro hned - v sedm dodávám.. pak ale kolem osmé píská,....nemá dudlík... za další hoďku dudlík nebo žízeň.... a takhle to pokračuje... začla jsem praktikovat, nedávat napít .. protože jsem si všimla, že si na to pěkně potvůrka zvykla, takže jí dám max jednou.. po jedné v noci jí dávám mlíko, ale nevyndávám nikdy z postýlky.. Byly doby kdy jsem vstávala aspoň 20x za noc.. od té doby, co jsem jí dala nizounký polštářek pod hlavu už je to tak 5x-10x za noc...nechala jsem jí i jednou vybrečet, ale blbost, ona když jí spadne dudlík a nepodám jí ho, opravdu se vzbudí a brečí, takhle pořád spí.. a je fakt, že má živé sny, občas s sebou mrská...takže radím dát max jednou napít čaje, 1x krmení a ten nizounký polštářek...a hlavne NIKDY NEVYNDÁVAT Z POSTÝLKY.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pon 02. čer 2014 10:11:59
Návštěvník

Zpět na Dítě školního věku, školáci