Já vysazovala dceru na nočník každou hodinu od 12. měsíce a kolem 21. měsíce jsem už byla fakt naštvaná, že se to nikam neposunuje, i když hovínka byly už několik měsíců výhradně v nočníku, tak si nikdy neřekla sama. Takže jsem se naprdla a plínu jsem jí nedala. Začla jsem se ptát po 30 minutách a ukázalo se, že je schopná, když se víc napije, jít během 20 minut třeba 3x. Bydlíme v bytě bez koberců, takže jsem ji prvních 24 hodin převlíkala třeba 5x za hodinu. Byl duben. Druhej den už začla volat ččččč, ale obvykle bylo pozdě. Třetí den taky volala a občas bylo pozdě a občas ne. Do 14 dnů jsem s ní mohla klidně ven a řekla si včas a šla na travičku - nebo kývla, když jsem se zeptala. Teď je jí 23 měsíců a už se v podstatě neptám. I kamarádky mi potvrdily, že v tomhle věku je to o trpělivosti maminky, takže taky navrhuju to ty 3 dny zkusit

ona byla potvora prostě líná a jak si počůrala kalhoty, tak to se jí fakt nelíbilo. Teď má 2 plíny denně na spaní a s tím teda pospíchat nebudu, ale to věčný přebalování mě fakt štvalo. Teď pracujeme na samostatným svlíkání kalhot

držim palce!