měl jít v září, to mu bude 3 a 3/4 roku. Dostal se do školky, která má slušnou pověst, ředitelka vypadá rozumně, i učitelky na procházkách, ale... moje pocity jsou dvojaké. Školka je tak trochu velkokapacitní, při návštěvě mě nemile překvapilo, že se děti před spaním dívaly na televizi a mému synovi nabídly gumové medvídky (ani jedno doma nevedem). Jsem z toho tak trochu vedle a stále zvažuji, zdali ho nenechat doma.
Dosud však neměl kontakt s vrstevníky, a tak se na ně samozřejmě třese. Do MC centra jsme nikdy nechodili - v těhotenství s 2. dítětem a pak s miminem se to nehodilo a celkově se mi nezdá dobré, když se menší dítko, které má jiné potřeby, někam tahá jako kotě a pak je třeba ho hlídat, aby takzvaně nerušilo.
Zajímalo by mě, kdo z vás prošel něčím podobným - jak jste potom reálně reagovaly na školku vy, a hlavně vaše děti? Taky mě zajímá, jestli si myslíte, že část dětské kreativity může být ubíjena prostě tím, že všechny děti mají něco dělat v konkrétní chvíli na povel apod. Moc děkuji za názory!