Skrýt reklamu

potebovala bych znát názor a poradit

Problémy s dítětem školního věku.

potebovala bych znát názor a poradit

Příspěvekod Návštěvník » pon 26. kvě 2014 3:01:01

potebovala bych znát názor a poradit. Mám 5,5 letého syna,který je nadprúměrně inteligentní,sportovně nadaný,taky urážlivý,odmlouvavý atd... Do nynějška bez jakých-koli problému., v kolektivu oblíbený. Včera mi maminka jeho spolužačky ve školce oznámila,že opakovaně před spinkáním šaká její dceři do rozkroku.Byla a jsem v šoku. Hned večer jsem se synem ěla rozmluvu,potvrdil slova maminky,že neví proč to dělá, že se smáli.Chápu,že by tomohla být dětská hra,ale prý ho ta maminka již jednou upozornila a své chování zopakoval. Dnes ráno jsem to probírala s paní uč. která toto potvrdila,která toto viděla jednou.Je pravda,že jsem ještě nikdy o takových věcech spolu nemluvili,včera jsem mu vše vysvětlila,řekl,že to chápe a že už nikdy něco podobného nebude opakovat.Jsem velmi zaražená,zda jsem někde neudělala chybu . Doma nic takového vidět nemohl,televizi skoro nesledujeme. Chtělabych znát vaše názory,vzhledem k tomu o jak choulostivé téma se jedná,jsem vytvořila nový nick. Mám ho ráda nade vše,jen jsem nyní fakt v šoku.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pon 26. kvě 2014 3:01:01
Návštěvník

Zpět na Dítě školního věku, školáci