Skrýt reklamu

máme v plánu do půl roka udělat malému krásný pokojík tak

Dárečky a jračky nejen pro mininka.

máme v plánu do půl roka udělat malému krásný pokojík tak

Příspěvekod Návštěvník » ned 18. pro 2016 10:01:01

máme v plánu do půl roka udělat malému krásný pokojík tak, aby mu to vyšlo na druhé narozeniny. Má celkem velký pokoj v panelákovém bytě a zatím tam má starý nábytek, postýlku a válendu na které občas spím. To všechno chci vyházet a teď jsem se začali s manželem dohadovat, jak to má vypadat. Máme totiž u něj asi 3 roky starý stůl pod PC, který už ale nepoužíváme a chtěla jsem ho věnovat manželovo rodičům, načež mi manžel řekl, že si myslel, že bude sloužit jako psací pro malého. Jenže já si myslím, že než půjde za 5 let do školy, psací stůl vůbec nepotřebuje a pak bych mu koupila nový, který s ním poroste a pod PC bych koupila menší, kde by měl jen PC. No a teď bych chtěla, aby měl pokojík jen na hraní, takže postel se skluzavkou, jednu skříň, malý stoleček s židličkami, bedny s hračkami a bazének s balóny. Jenže pořád nevím, jak to uspořádat a jestli bych už opravdu neměla rovnou vytvořit pokojík i pro budoucího školáka. Jak máte své pokojíky vy? A co by určitě v pokoji batolete nemělo chybět, aby se tam cítil skvěle a chtěl si tam hrát a netahal nám vše do obýváku?

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v ned 18. pro 2016 10:01:01
Návštěvník

Zpět na Dárky a hračky pro miminka