Skrýt reklamu

chcela by som poradiť

Problémy s dítětem školního věku.

chcela by som poradiť

Příspěvekod Návštěvník » sob 11. dub 2015 2:29:35

chcela by som poradiť. Mám skoro 4 ročnú dcérku, od septembra 2012 začala chodiť do škôlky, adaptáciu zvládla absolútne bez problémov, žiadny plač, vzdor, proste vzorné dieťa. Zrazu prišli vianočné prázdniny a začala hovoriť, že ona nechce ísť do škôlky, že sa jej tam už nepáči a nie je tam jej dobre. Pýtali sme sa prečo a povedala, že je tam chlapec, ktorý jej tam robí zle. Po prázdninách v pondelok nastúpila do škôlky, ráno mala problémy so stolicou a v škôlke tiež, zvracala,plakal,sedela v kúte, nechcela sa s nikým hrať ako vymenená. poslali ju domov, keďže si mysleli, že je chorá. Prišla domov a nič jej nebolo. Na druhý deň sme ju poslali znova do škôlky,keďže chorá nebola. Samozrejme opakovalo sa úplne to isté, ale tentokrát som učiteľky upozornila na to, že sa sťažovala na spolužiaka, že jej robí zle a že asi má neurózu. Tento krát si ju tam nechali celý den. Tretí den sa v škôlke na mna zavesila a nechcela sa ma pustiť. Po rozhovore s učiteľkou mi bolo odporučené nechať dcéru doma, možno aj na mesiac dva a mam ju doviesť, ked sa bude na škôlku pýtať. Odporučený bol aj psycholog. Vôbec neviem čo mám robiť, či mám naozaj riešiť psychologa alebo ešte počkať pár dní možno týždnov či sa situácia zmení. Som z toho zúfala.. Ako by ste riešili moju situáciu?

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v sob 11. dub 2015 2:29:35
Návštěvník

Zpět na Dítě školního věku, školáci