Skrýt reklamu

ráda bych znala Váš názor na mou věc

Problémy s dítětem školního věku.

ráda bych znala Váš názor na mou věc

Příspěvekod Návštěvník » sob 11. dub 2015 2:44:30

ráda bych znala Váš názor na mou věc, jak byste v mém případě zareagovaly vy. Zápisy do školek se blíží.....Mám dceru, které budou koncem srpna tři roky. Je moc šikovná....trošku vyčůraná (zkouší to na mě), ale hodně rychle se učí. Děti má moc ráda, snaží se s nimi okamžitě družit (spíše tedy s těmi staršími), ale je na mě hodně fixovaná. Sice byla už od malinka hlídána, neboť jsem si dodělávala školu, ale vždycky mi nějaké dlouhodobé (den ve škole) absence dávala pěkně sežrat. V červenci by jí měl přibýt sourozenec a já, ač původně rozhodnutá, že do školky půjde, začínám váhat. Mám strach, aby si nemylslela, že jí už nemám ráda a chci jí někam odložit. Taky mám hrůzu, že mi bude pořád ze školky tahat nějaké nemoci, na miminko žárlit a bude tam nešťastná, jelikož jí přecejen budou čerstvě tři roky. Jak byste se zachovaly vy? Nebude lepší, když si na sebe budou chvli se sourozencem zvykat, bude mi s ním jakože pomáhat, víc se sblíží. Je mi jasné, že pro mě by asi bylo náročnější, kdyby zůstala doma. Díky

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v sob 11. dub 2015 2:44:30
Návštěvník

Zpět na Dítě školního věku, školáci