Chcela by som sa vas opytat, predtym,ako navstivim lekara na vase skusenosti. Niekde som citala,ze do 5 rokov ide o normalny jav. Podotykam,ze sa pocikavame iba vnoci. Prolem je vsak v tom,ze sa mi syn pocikava noc-co noc. Malokedy sa stane,ze sa nepocika, niekdy sa pocika aj dva-krat za noc. RAda by som vedela, ze ti, co mate pdobny problem,co na to vasi lekari, ci to treba riesit. Plienky sa vraj uz neodporucaju, podlozka mi zachrani akurat tak plachtu a matrac,ale co s perinami, vankusmi ,co vsetko poocikava....Mame aj tzv. treningove nohavicky, su z frote materialu, vnutri maju igelit,ale aj tak ich precika komplet so vsetkym. Neviete o nejakych,ktore by zostali mokre (teda citil by,ze sa pocika) ale neprepustili by to? Alebo ako to riesit? Pocula som,ze ani budenie a davanie na nocnik neni vhodne,koli tomu,ze zase sa to dieta spolieha na vas, a nie na seba....A este som zabudla napisat,ze cez obed sa casto pocikava aj v skolke,ked zaspi.....Som z toho dost uz zufala, to pranie je dost na nervy, rano som nanho uz nakricala, ked ocikal aj druhu postel, az mi to bolo luto,viem,ze to tiez neni riesenie.....
Ospavedlnujem sa, ak som diskusiu zaradila nespravne,ale naozaj netusim,ci uz ide o dajaku chorobu,ale je to normalne....