od Návštěvník » sob 17. kvě 2014 12:42:12
dnes jsem byla u zápisu do MŠ do přihlášky jsem uvedla, že malá již v minulosti navštěvovala soukromou školku. Reakce některých maminek mě až zarazila. V podstatě mi některé řekly, že mi ji kvůli tomu nevezmou. Že když byly peníze před tím na soukromou školku, že tam můžeme chodit dál (údajně to tak řekla pí ředitelka nějaké jejich kamarádce). Jenže z finančních důvodů už tam dcera nechodí. Měla jsem rodičák na 2 roky, chtěli jsme hned druhé, nakonec je to jinak. Zpět do práce mě ale nevzali, ta společnost u nás ve městě úplně zanikla. Malou jsem dala hned od 2 let do soukromé školky, protože byla hodně velký mamánek, bála jsem se, že jí bude zvykání trvat dlouho. Taky jsem naivně myslela, že nebude až tak velký problém sehnat novou práci. Pracovní zkušenosti mám bohaté a nejsem vybíravá. Myslíte si, že jsem udělala špatně? Máte s tím zkušenost? Já měla dojem, že to bude plus, že je zvyklá na kolektiv, samostatná, šikovná...Snad jsem si s tím nezabouchla dveře a vezmou ji. 3 roky má v létě.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v sob 17. kvě 2014 12:42:12