Skrýt reklamu

y jsem tu nova a chtela bych se vas zeptat

Diskusní kroužek maminek a tatínků online.

y jsem tu nova a chtela bych se vas zeptat

Příspěvekod Návštěvník » čtv 05. čer 2014 14:07:09

y jsem tu nova a chtela bych se vas zeptat, zda je tu nekdo kdo ma skusenost se zateovym testem. jsem 35+0 a patek mi v porodnici na utz zvazily malou, vazi cca1900g, pani doktorka mi rekla ze pokud do pristi kontroly nenabere tak mi udelaji zatezovy test. ale ja jsem na rizikovem tehotenstvi, hrozi mi predcasny porod. vim ze ted uz by to tak moc nevadilo, ale zajima me jestli by mi ten oxytocin mohl vyvolat porod?? jde o to ze ja jsem uz 2x lezela v porodnici s tim ze jsem malem porodila, mela jsem zkraceny cipek na 15mm a nalevku. poprve mi to rozehnaly magneziem do zily(26tt jsem byla) a po druhe ve 30tt jsem mela cipek na 7mm a nalevku ve tvaru U, delali i maturaci plic kdyby se porod nakonec rozbehl, ale trochu jsem se pry stahla(byla jsem 4 dny na JIP na infuzich magnezia), taky se mi tim magneziem omezily tonizace delohy(stahy), tak me pak po dvou tydnech pustily domu, s tim ze musim jenom lezet a nic nedelat. proto se ptam jestli kdyz mi podaj ten oxytocin, esi to ten porod vyvola.
PS moc se omlouvam, psala jsem tenhle vzkaz na otazku-ale zjistila jsem ze tam nemuzu pridavat prispevky taky, tak jsem to dala jako diskuzi, tak se nezlobte

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v čtv 05. čer 2014 14:07:09
Návštěvník

Zpět na Diskuze maminek a tatínků