Nespokojenost s psycholožkou
Ahoj děvčata,
kvůli psych. problémům jsem dostala doporučení k psycholožce. Prý je skvělá, samé chvály na ni, první termín jsem dostala za měsíc a půl. Ale já tak nějak nevím co si myslet, možná mám jinou představu. Dnes jsem u ní byla po šesté a vlastně je to pořád stejné. Jsem člověk málomluvný, nejsem zvyklá se svěřovat, mluvit o sobě a svých pocitech. Prý to není problém, že mi s tím pomůže. No ale nějak se k tomu nemá. Moje představa byla, že se mě třeba ze začátku bude trošku ptát, nějak mi pomůže se rozmluvit, že pak probereme jednotlivá životní období, problémy které mě dostali do současného stavu atd. Ale tak to není, sedí naproti mě a mlčí a kouká, za těch šest hodinových návštěch řekla tak asi celkem osm vět. A já už fakt nevím co povídat. To si můžu doma proti sobě posadit psa a mluvit k němu, tam aspoň uvidím nějaké reakce . Psychiatr mi řekl, že když to chci zkusit bez léků, tak by mi měla psycholožka pomoct, ale necítím zlepšení spíš naopak, nejspíš jsem zralá na antidepresiva. Na každou další návštěvu u psycholožky se už vůbec netěším, spíš mám obavy, pár dní před skoro nespím.