Skrýt reklamu

Zajímalo by mě

Nebuťe doma zadarmo, nabídky i poptávky sem prosím.

Zajímalo by mě

Příspěvekod Návštěvník » pát 22. lis 2013 15:16:19

Zajímalo by mě, jakou máš představu, co by dítě umět mělo, když píšeš, že se snažíte sedat, přetáčíte, zkouší si stoupat…
Jsou děti, které jsou šikovnější motoricky a s básničkama a "ručníma básničkama) a mluvením apod začnou později, některé naopak. Zuby jsou záležitost silně individuální a řekla bych daná dědičně.
Pro tvoji zajímavost Bára v půlroce ležela, maximálně pásla a lítala jak letadlo a přetáčela se. Víc ani ťuk. Tudíž ani se nepo,–(ila, ani nebyla posazovaná, natož aby si zkoušela stoupat (mmch je normální, že se klepe jak rosol, to přijde časem, ještě na to není dítko zralé). Nemluvila (krom Mama ,čemuž ovšem nepřikládala žádný význam). Dokonce nic nejedla krom koja. Držela hračky. Neustále plakala a měla dva dolní zuby.
Přiznam se, že nemam moc ráda tohle srovnávání, kdy se zjišťuje, které dítě co dělá a pak porovnávání se svým vlastním. Ono to pak svádí k mírnému nátlaku, i když si to neuvědomujem.
Samo, taky si řeknu, hm, to určitě neumíme, ale umíme zas jiné věci a neřešim to, protože stejně vím, že vše má svůj čas;)
Myslím, že je lepší nesrovnávat a neporovnávat a moc o otm nepřemýšlet)
Gabča a Bára

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pát 22. lis 2013 15:16:19
Návštěvník

Zpět na Práce a brigády pro maminku s dítětem