Skrýt reklamu

Předem se chci omluvit za anonym

Buchty, těstoviny a další recepty online.

Předem se chci omluvit za anonym

Příspěvekod Návštěvník » sob 22. bře 2014 15:41:56

Předem se chci omluvit za anonym. Nám se také malý narodil se 6 prstíky. Měl na pravé ručičce 2 palečky. Měl to jakoby klepítko. Už v porodnici nám dali kontakt na Ústav chirurgie ve Vysokém nad Jizerou. Po telefonické domluvě jsme jeli na konzultaci. Úžasná primářka mu prstík zkontrolovala a řekla, že se jedná o nejtěžší vadu nadpočetnosti prstíků a operovala ho v 9 měsících. Po operaci měl prstík zdrátovaný a v sádře, v nemocnici jsme byli 2 dny. Na kontroly jsme dojížděli také za primářkou do Vysokého. Závěr zní, další operace bude ve 2 letech, další operace dle kontrol s největší pravděpodobností při růstových skocích (tedy ve 5, 9, 12, v 15 letech) s tim, že do finálního tvaru se bude prstík tvarovat až v dospělosti. Má rada zní, zajít na konzultaci, pokud bezpečně víte, že v prstíku není kost a zvládnou to i např v Praze, tak zajeďte do Prahy, jinak do Vysokého (tam je jedniná plastika zaměřená pouze na ruce). Primářka je opravdu skvělá. My jsme cestovali 330 km tam a za 30 min jsme mohli jet zpět, protože děti mají přednost. Stále mě to mrzí, ale opravdu jsou horší věci. Zrovna dneska jsem četla diskuzy o chybějících prstíkách. Hodně mi pomohlo, když jsem si uvědomila, že pokud to dopadne špatně, tak malý bude host levák. Pořád mám strašáka v podobě dalších operací, ale to snad u vás nehrozí. Přeji mnoho sil hug hug hug

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v sob 22. bře 2014 15:41:56
Návštěvník

Zpět na Recepty nejen pro děti.