Skrýt reklamu

Co se týče plenek vem tu nejmenší velikost

Dárečky a jračky nejen pro mininka.

Co se týče plenek vem tu nejmenší velikost

Příspěvekod Návštěvník » pát 22. lis 2013 18:58:34

Co se týče plenek vem tu nejmenší velikost, já vzala jen jeden balík, protože nikdy nevíš jak rychle poroste, tak ať jich doma nemáš moc. Dvojek už můžeš vzít klidně víc balíků. ale neboj, dokoupíš. pankac
Co se týče koupání ještě budeš potřebovat líh na pupíček a ušanky, nebo vatové polštářky, kosmetiku moc nekupuj, já toho měla a nakonec se mi malej osypal a vše jsem rozdala lol Ovšem aviril olej jsem prostě měla, protože nádherně voní lol
Na spinkání toho máš dost, ještě jedno povlečení se ti bude hodit
Lahev je na tobě, já měla od kamarádky MAM a nikdy jsem jí nepoužila ;) Tak abys zbytečně nevyhodila penízky. V lékárně si kup jednu dávku UM, jen pro tvůj pocit, kdyby náhodou-jinak myslím, že i u vás máte non stop lékárnu ;) Prodávají ten balíček za cca 11,– a je to nutrilon. Co budeš kdyžtak chtít používat za UM pokud nepůjde kojení je jen na tobě, obecně se hodně doporučuje nutrilon, ale je drahej, tak se mrkni na podobné, levnější pankac
ponožtiček máš dost, rukaviček taky, bodyček i punčocháčků…
Jinak hodně se doporučuje péřová zavinovačka, je trochu dražší, ale je super. Miminka na ní i spinkají, cítí se v bezpečí. Já jí měla na první dceru a nedám na ní dopustit. Synátor zavinovat nechtěl
Hračky dokoupíš, zatím nejsou třeba, mimi jen spí a papají jazyk
Pak určitě kup klasický obyčejný špendlík pankac
šáteček asi nevyužiješ lol I když třeba na focení…
určitě dokup nějaký fusak-bez toho se neobejdete a zimní kombinézku
a půjč si odsávačku na mléko, mohla by se hodit a operativně dokoupíš
Vibrační lehátko je super věc, já měla od brith, nebo jak se to píše a bylo super pankac Dávala jsem si ho když třeba bylo potřeba uvařit lol

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pát 22. lis 2013 18:58:34
Návštěvník

Zpět na Dárky a hračky pro miminka