ahojky,mám 2,5 měsíčního chlapečka a taky neustále plače.Jestli jsou to prdíky nevím-ale nezdá se mi,že by prděl.Dávám 6 týdnů Biogaiu a nepomáhá vůbec,akorát způsobila průjem a to ji dávám co druhý den.
Náš Filípek nechce zavinovat,nesnese ruky u těla,neustále je dává ven a řve dokud se mu to nepovede.V kočárku usne,ale nesmí se zastavit.Na dudlu je závislý,ale protože mu neustále vypadává nebo ho vyplivuje,tak stále řve.A to nemluvím o tom,že postýlka je pro něj asi jako trest,jelikož stačí ho položit a okamžitě řve a řve a ječel by klidně i 2 hodiny a on z toho ani vyčerpáním¨neusne!!!! Takže je to kolotoč dokolečka-ruky,moje skoro stálá přítomnost.Nemůžu požádně ani na záchod.A to doktor Karp ve své knize o nejšťastnějším miminku tvrdí,že děti do půl roku se nošením nemůžou zozmazlit.Tak ten náš asi může,protože jinak by HNED po poležení nekřičel.
Naštěstí v noci se budí na kojení 2krát a hned usne,ale poslední měsíc přes den kojím co 2 hodiny,saje 5 minut a pak už se kroutí a s prsem si hraje.Neplače u toho,přijde mi to,že to s potěšením žužle.Ovšem jestli mu těch 5 minut stačí nevím.Dřív pil co 3-4 hodiny a tohle trvá dlouho.U doktorky na vážení přibírá pěkně,ale fakt je,že za 2,5 měsíce vyrostl o 12CM!!!!