Tak jen co mě napadá v rychlosti
Monitor dechu, pokud chceš kupovat, tak fajn, je to dobrá věc, my jsme třebas měly při druhém, nicméně museli jsme spát vyvýšeně, takže nám byl k ničemu. ale hodně ho proplácí nebo příspívají zdravotní pojištovny. takže to zkus omrknout.
Vibrační lehátko – máme od fp a super. Jakékoliv doporučuji, jet o super věc a nedokážu si bez ní představit. je to vlastně až do tří let, a využijeme stále, obě holky ho milovaly a já taky.
Usínáček super, děti ho maj rádi.
Moc nevím ty capáčky, na co ti budou, ale budiž. My to neměly, první jakoby boty jsme koupily až někdy v půl roce ted je nemáme ještě vůbec. Miminku to podle mě není pohodlný, stejně je v zimě ve fusaku.
Doporučuji fusak od emitexu do autosedačky koupit, super věc, může být i do kočárku, pokud rodíš v zimě, využiješ určitě. S tejně tak další fusak do kočárku klasický.
Bodýček máš snad i moc, to snad nestihnete ani vyunosit.
My nosily asi první tři měsíce dupačky, pak jak začíná být mimi pohyblivější, už jsme přešli od třetího měsíce na body a tepláčky, polodupky, punčošky jsme neměly, ale ty se zhodí určitě. Já rodila teda v listopadu teď.
KOupání – vaničku jsme měly, ale pro mě bylo rychlejší mimi osprchovat nebo na rychlovku podložit umyvadlo plínou a rychle přemýt tam. s tejně se dlouho nečabrá a až je větší, už se koupají holky spolu ve vaně – nekupovala bych tu molitanovou podložku, my to přijde hrozně takové nehygienické. my máme tu plastovou, kde leží vyvýšeně a je super. molitanka se na nám u prvního brzy stejně rozervala. Podle mě je vanička zbytečná. Ale určitě se využije, pokud je.
Oblečky jsem kupovala snad jen 2 sady 56 a zbytek už 62. Ty velikosti – pokud je mimi normální velikosti letí tak co tři týdny, takže to fakt nestíháte vynosit. Navíc miminko se nešpiní extra moc, takže se to nemusí pořád prát.