Skrýt reklamu

Ahoj holky, prosim poradte

Nebuťe doma zadarmo, nabídky i poptávky sem prosím.

Ahoj holky, prosim poradte

Příspěvekod Návštěvník » sob 23. lis 2013 12:56:57

Ahoj holky, prosim poradte. Dne 27.11.2012 se mi narodil syn Dominik. Uz v porodnici a 2 tydny doma byl hodny, papal po trech hodkach, nebo jak chtel, kdyz byl vzhuru pres den, tak nas sledoval s muzem, obcas se i usmal atd. Co mu byli tri tydny se ale zmenil. Je porad nevrlej, ve dne i v noci tlaci, at je u kohokoliv v naruci, tak jen hleda prso. Davam mu kdykoliv si rekne, treba i po 30 minutach, dokud mlicko je, tak mu dam, ze jo… Jen bych chtela vedet, proc nevydrzi byt napr celou hodinu hodny, jako byl na zacatku? Dam mu najist,10 min je hodnej a pak zacne zase pobrekavat a uklidni se jedine u prsa. Nekdy mi prijde, ze se snazi u prsa usnout, ale jakmile ho pokladam do postylky, tak je vzhuru a cely kolotoc jede nanovo. Rustovy spurt to asi nebude, co myslite? Takhle neprijemnej je od 15.12. a to je na spurt uz dlouho, nebo? Taky jsem slysela, o zmene chovani prave od toho 3.tydne, muze to mit vliv? A nebo jen neumi sam usnout? Je plne kojen, s vahou jsme na tom krasne, tak co je spatne? Kdybych nebydlela v prizemi, tak uz davno vyskocim z okna -)

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v sob 23. lis 2013 12:56:57
Návštěvník

Zpět na Práce a brigády pro maminku s dítětem