Ahoj Zuzko, musím tak reagovat, protože jsem měla totéž a trvalo to až do ukončeného 3 měsíce, kdy nám spávala pouze u vysavače nebo v co největším hluku, jakmile bylo ticho nespala. Spávala klidně jen po 5 minutách celý den a když nespala, tak strašně plakala. U nás to byly prdíky i přesto že se nekroutila, věděla jsem že ji to bříško bolí a sab simplex nám absolutně nepomohl. Co nám opravdu zabralo byly probiotické kapky v lékárně koupené sice stály asi 620 Kč, ale byly super, od té doby byl klid, ikdyž to taky asi trvalo týden než začaly zabírat. Přestala plakávat přes den a následně hned líp spávat.
A co noci, jsou v pohodě? U nás nespávala ani v noci po pravdě, má 9 měsíců a pořád to není extra spáč, některé děti opravdu takové bohužel jsou. já jsem taky vyčerpaná, protože za 9nocí těch dobrých nocí bylo opravdu strašně málo...Ale ted už je to aspon super přes den, je hodná, pohraje si, neboj bude líp, jak přejde období 3 měsíců začne být veseleji . Držím pěsti, ať vás malý už netrápí a dělá samou radost