Skrýt reklamu

Ahoj holky

Nebuťe doma zadarmo, nabídky i poptávky sem prosím.

Ahoj holky

Příspěvekod Návštěvník » sob 23. lis 2013 12:26:46

Ahoj holky, já sice nemám až tak uplakané miminko, ale doporučuji projít si knížky Evy Kiedroňové – hlavně Něžná náruč rodičů. Podle její metody existují i kurzy manipulace s dětmi v různých městech v ČR (www. kenny. cz). Ona ta manipulace s dětmi opravdu asi docela dost zmůže, protože když jsou některé děti dráždivější, tak správnou manipulací se to může trošku vylepšit. Já třeba malého (2,5měsíců) vůbec nenosím ve svislých polohách, jen v klubíčku, v tygrovi, v klokánkovi apod. Jak mi ho jednou vzala známá svisle, tak jste měli slyšet ten jekot-)i se slzičkama…mimča mají velkou hlavičku v poměru k tělu (1/4 jejich velikosti je hlava), takže když jsou svisle, tak jim hlavička tlačí na krček a celou páteř a můžou být nevrlé z toho. Hlava dospělého člověka je jen 1/8 jeho velikosti, což je teda rozdíl…děti se dle Kiedroňové nemají svisle nosit až do 9 měsíc, což ale nevím, jestli náš mlaďoch vydrží-). Taky je dobré ty děti ukládat do polovysypané péřové peřinky, kde se hezky uvolní…moc s nimi nehoupat, v kočárku vozit jen pijánko…jako všechno se nedá dodržet, to je mi jasné, ale něco může pomoct-). Taky to nemám úplně ideální, malý neumí usínat sám, takže buď u kojení, nebo v kočárku a přendat do postýlky. Ale říkám si, že to je ještě v pohodě a určitě ho nebudu nijak trápit se samostatným usínáním, i když jsem to dlouho v sobě řešila…říkám si, kdo chce víc, nemá nic…však on se to samostatné usínání jednou naučí, třeba ve 2 letech, ale naučí a do té doby holt budu vozit-). Teda do té doby, než se mi vejde do kočárku…jo a k té manipulaci s dětmi, p. Kiedroňová bývá často v Sama doma na ČT, takže zkuse kouknout do archivu na netu a pohledat nějaký její vstup o manipulaci s dětmi. Já byla na její přednášce a opravdu to s dětma umí, úplně jsou čučela-)Držím palce!

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v sob 23. lis 2013 12:26:46
Návštěvník

Zpět na Práce a brigády pro maminku s dítětem