od Návštěvník » pát 10. dub 2015 9:09:18
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám syna kterému jsou dva a půl měsíce (v 6ti týdnech měl 58,5 cm a 5400g), porodní měl 3580 g a 53 cm. Je to zpět asi tak 14 dní kdy se mi začal navečer vztekat, asi po dvou třech provztekaných nocích, mě partner donutil ho dopucnout nutrilonem (vypil po kojení 100). Jo kojíme vždy tak na 3x na jedno kojení. No ted jsme dopadli tak že se jednou napije ode mě a pak nechce, tak dostane nutrilon (vždy vypije kolem 90ml). Kamarádka mi poradila ad odsávám po kojení mlíčko, takže jsem mu místo nutrilonu dávala po kojení napít z lahvičky mého mlíčka, to ho asi tak na tři dny uspokojilo, ted po kojení, vypije z flašky MM (cca 60 -90 ml) dám občas ještě nutrilon (cca 30 - 60ml). V noci mi spí celkem dobře (nejdřív 3-5 hod a pak se budí po 2-3 hod, takže v noci kojíme 3 -5x) a to jen kojím jednou, je unavený a hned vytuhne. Mléka mám dost, ale asi mu to nestačí, když mi vříská hlady... chtěla jsem se zepat jestli můžu začít s kaší dřív, myslela jsem že bych mu ji dala na noc (tu od nutrilonu). Co myslíte vy? S Dr. jsem to neřešila, ale myslím, že mi řekne at počkám, protože malý prospívá... Děkuju.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v pát 10. dub 2015 9:09:18