Skrýt reklamu

Reakce na [3440]: Dobrý den

mimino, miminka, děti, kojenci, batolata, maminky,
maminka, kojenecké výbavy, pomůcky pro kojence.

Reakce na [3440]: Dobrý den

Příspěvekod Návštěvník » pát 10. dub 2015 9:12:21

Reakce na [3440] Dobrý den, vím, že je příspěvek starší, ale řekla jsem si, že budu reagovat, aby ostatní maminy neplašili... mám 5 měs. a 3 týdny holčičku - tedy skoro 6 měs., váží 6 kg, celkem přesně, za poslední 3 týdny přibrala jen 100 g. Radila jsem se s Dr. a ta, že je vše v pořádku, stále jen plně kojím, z obou prsou, abych měla stále dost mlíčka, malé to očividně stačí, jen je to flink, je krásná, baculatá, nestrádá, jen se asi více hýbe, je to čertík, takže váhovými přírůstky se nebudu znepokojovat... ani nemám proč podle Dr. půjčila jsem si od kamarádky váhu a zjistila jsem právě, že malá kolikrát vybžunkne jen 20 nebo 30 ale třeba za hodinku za hodinku a půl kojím zase... Málokdy si vezme třeba 100 nebo 120 asi jí to tak vyhovuje, jíst málo a častěji, ale je to moje didinko a co jiného bych měla na mateřské na práci, než vyhovět malé... takže kojím kdy si řekne, s bolestmi bříška problémy nemá a v podstatě měla jen do 2 měs... bolesti z prdíků. Jinak když se mlíčko ztrácí, je výborná melta, ovesné kaše a rýže a hodně pít, druhý den je to v poho... jsem hubená, mám malá a už relativně měkká prsa ale mlíčka je habaděj... -) a nemyslete si, kojím dost často a argument, že to někoho obtěžuje neobstojí... dělám to pro malou a i když jí mám na prse třeba 14x denně někdy i půl hod. když se fláká, tak stíhám kopici dalších věcí... chce si to jen dobře zorganizovat. Doma je navaříno, poklizeno, hraju si s malou, chodíme ven a ještě maluji obrazy a dělám originální ručně rytá razítka na zakázku... takže kojte a kojte -D -D -D

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pát 10. dub 2015 9:12:21
Návštěvník

Zpět na Mimino, miminka, děti, kojenci, batolata