Skrýt reklamu

Ahoj Kájo

Nebuťe doma zadarmo, nabídky i poptávky sem prosím.

Ahoj Kájo

Příspěvekod Návštěvník » ned 23. bře 2014 17:07:30

Ahoj Kájo,
mám pocit, že už jsme se v pár diskuzích na toto téma setkaly.Máme doma něco podobného – tedy holčičku 3a půl měsíce starou a od narození jsme řešili a řešíme podobné problémy. Těžko si někdo dokáže představit, jaké to je.U nás jsou také dny, kdy si s obtížemi dojdu na záchod, jím pouze to, co se dá jednou rukou vytáhnout ze ledničky a jelikož má malá už pět a půl kila, tak mi ze zápěstí a z lopatky na pravé ruce vystřeluje taková palčivá bolest, že mám strach, že Emičku upustím na zem.Nervy pracují na plné obrátky a člověk má pocit, že to nikdy neskončí. Stejně jako ty jsem si pořídila knížku o d Dr.Karpa i jiné a žádné výrazné zlepšení nenastalo ani po aplikování doporučených postupů.Jak já jsem si představovala, jak budu chodit načančaná s kočárkem po městě a všude se chlubit.Zatím co teĎ se plížím postranními uličkami aspoň nakoupit – hlavně aby mě vidělo co nejmémě lidí (nemyté vlasy, nenamalovaná, kruhy pod očima…).Když už se zlepší noční spinkání, tak zase začne zlobit přes den apod.Taky jsem se upínala ke konci šestinedělí, pak ke 3 měsícům…a žádná výrazná změna nepřišla.I když je pravda, že toho pláče přes den je už méně, ale musím se malé věnovat každičkou vteřinku.Já vím – od toho jsem doma, ale ráda bych měla alespoň chviličku klidu na základní biologické potřeby…Skoro je s podivem, že tu malou mám ráda, ale mám – strašně…Přeju pevné nervy…sobě i tobě…

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v ned 23. bře 2014 17:07:30
Návštěvník

Zpět na Práce a brigády pro maminku s dítětem