Skrýt reklamu

Ahojte maminky

Problémy s dítětem školního věku.

Ahojte maminky

Příspěvekod Návštěvník » pon 02. čer 2014 10:18:32

Ahojte maminky.
Mám 13měsíčního chlapečka, kterého ještě pořád kojím. To mi tak až nevadí. Ale od jeho narození jsem se v noci pořádně nevyspala. Měl i období, kdy spal 6hodin v kuse v noci. Ale to bylo zřídkakdy. Většinou se mi budí často hlavně v noci. Dávám ho spát v osm hodin večer , někdy o půl deváté. Za hodinu začne řvát, jako by ho na nože brali. No tak to ho pochovám, odříhne si a spí dál. Ale pak už se ani nedívám na hodinky. Chodím spát pro jistotu po jedenácté večer, ať se nebudím po pěti minutách spánku. Ale stejně mě to nemine. Sotva zalehnu a myslím si, že je ok, křik. Nosit se mi ho teda

nechce, tak ho dám k nám do postele přiložím k prsu a on dudlí a pak usne. Já se po čase probudím, takže ho dám do postýlky. Jenže někdy se v tom okamžiku probere, takže putuje zpátky do naší postele. Ale kdyby už alespoň hezky spinkal u nás. To ne. To se točí jak korouhvička na věži, pomalu nám leze po hlavách a vytrhává všechny vlasy, aby se ujistil, že tam jsem. No noční můra. Ale je fakt, že asi 20x za noc nevstávám. To se mi poštěstilo asi tak dvakrát a byla jsem mrtvá. Nejhorší vůbec je, když se v noci vzbudí a nechce spát třeba hodinu či dvě většinou kolem druhé hodiny ranní. Tak to jsem na mrtvici. Fakt nevím, co s ním mám dělat. Přestat kojit? Odjet na týden pryč? Nebo ho dát některé babičce na týden, ať si zvykne beze mě? A co to noční ponocování???? Přes den spí cca dohromady max.3hod. Někdy to dá jednou denně, někdy na dvakrát. Manžel spí s námi v ložnici, takže ho nemůžu nechat dlouho křičet,protože by se chlap nevyspal. A je to přece jenom živitel rodiny.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pon 02. čer 2014 10:18:32
Návštěvník

Zpět na Dítě školního věku, školáci