Reakce na [210465] Jane to zní hrozně ,,přežitý potrat" ! Tak malá je už velká a vypadá to, že je to v pohodě. To je dobře a hodně to povzbudí nás ostatní, co máme taky nedonošence a bojíme se jestli to všechno dožene.
Reakce na [210602] Yashi to víš, že si Tě pamatuji ze snažilek

Reakce na [210734] Katko i těch 5 měsíců, co byla malá živená jen tvým mlíčkem je super!!

Reakce na [210759] Lenko1983 máš pravdu, nedonošenci jsou nesmírně snaživí a co jsem tak slyšela od jiných, co měli nedonošence, tak i hodně žraví

Reakce na [215250] Miluško koukám, že jste si prožili své...chjo..to museli být opravdu maličkatí. S těma očima to bude mít dál tak špatné, nebo se to může časem zlepšit, případně lze to nějakou operací spravit??? No, Ty brďo, tak Ty jsi brzo otěhotněla zas.... Jseš dobrá, já bych se strašně bála. NAvíc když máš takové starosti s dvojčátkama, tak mít tak brzy další. Uf...tomu říkám odvaha, ale určitě se to dá zvládnout. Jen když si představím kolik času mi zabere jedno dítě.... Každopádně je dobře, že je zatím vše v pořádku

Reakce na [217678] Nám BioGaiu nedoporučil nikdo, ale po těch 3 týdnech co nás pustili z neonatologie domů jsem jí začla dávat.
Reakce na [218058] Lena81 koukám na obrázek a je to prcek malinkatej. Já když koukám na tu naši z toho období, tak se mi chce brečet.... Když to porovnám s dneškem, tak je to obrovitánský rozdíl. Při narození měla 1760g a za 5 dní jí budou 4 měsíce a má 5kg!!!

Jinak Leno81, my jsme taky první oblečky měly velikosti 44. Sehnala jsem je narychlo v Lindexu. Teď už je to puclík a pomalu jí oblíkám velikost 68

My jsme vojtovku začli cvičit až nás pediatr sprdnul

Reakce na [219527] Naše malá byla neurologicky vyšetřená přímo ve špitále, pak nás k němu poslal pediatr a někdy v listopadu jdem zas na kontrolu.
Jinak předpoklad k našemu propuštění ze špitálu byla váha alespoň 2100g, pak aby umělo samostatně přijímat jídlo a taky byla po všech možných vyšetřeních uši, oči, neurolog, kyčle, UZ hlavy a co já vím, co ještě.
Reakce na [221314] Lenko1983 krásnej čertík

Já za malou do špitálu docházela pouze týden. První týden po sekci jsem měla zánět průdušek, tak jsem mohla za ní, ale nemohla jsem si ji vzít k sobě. Pak ten týden, co jsem byla doma jsem docházel 1-2x denně. Nemocnici mám 8 min. autem, takže kdyby nám ve výhledu nestál barák, tak z pracovny koukám přímo na barák, kde jsem měla malou. A pak ten 3. týden jsem s ní bydlela na neonatologii, kde jsme se sžívaly

Reakce na [222117] Radko74, ten tvůj prcek je taky rozkošnej

Reakce na [222317] Leni, je lepší mít víc mlíka. Můžeš ho zamrazit pro horší časy. Já toho zrovna tento týden využila, neboť jsem měla nějakou mléčnou krizi -/ Teď už je to dobrý a snad to ještě alespoň ty 2 měsíce vydržím plně kojit!

Uf...tak jsem se dostala až na konec. Vidím, že to není zas taková tragédie, když se dítě narodí dřív. Můžem být rádi, že žijem v této zemi, kde je péče o těhotné a děti tak dobrá. Tak ať naše děťátka hezky rostou!!!