Skrýt reklamu

zajímalo by mě

Dárečky a jračky nejen pro mininka.

zajímalo by mě

Příspěvekod Návštěvník » ned 18. pro 2016 10:06:31

zajímalo by mě, jak to děláte se staršími miminky, která se už začínají hýbat po bytě. Vím, že jich je pak všude plno. Doma máme koberce, nábytek samý roh a hrana a máme kočky a na chodbě zahrazený kočkolit.

Četla jsem diskuze o ohrádkách (kvůli kočkám jsem s ohrádkou počítala) a závěr je, že se ve většině případů nevyužijí, mimi tam nechce být a slouží spíš jako odkladiště věcí nebo jen na pár minut, když si maminka potřebuje dojít na WC apod. Hodně maminkám pro tento účel stačí cestovní postýlka. Dřevěné zas mají špricle, že se jich chytí, když vstává, ale zas se o ně prý otluče.
Lehátka jsou většinou do 9 kilo a nevím, jak dlouho se skutečně využívají a zda v nich starší mimi vydrží. Nebo vydrží v chodítku, jídelní židličce? Také jsem přemýšlela nad nafukovacím bazénkem, domečkem... Já fakt nevím. Prosím o praktickou radu, jak to řešíte vy, když potřebujete doma něco udělat. Nebo se prostě musím smířit s tím, že mimi bude všude a vyměnit koberce za nějakou omyvatelnou podlahu? A jak to děláte se zvířatky (pejsci a kočičky), která chodí ven a projdou a ochutnají všechno možné? Neumím si to zatím představit, protože mi chybí zkušenost. Děkuji moc za odpovědi

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v ned 18. pro 2016 10:06:31
Návštěvník

Zpět na Dárky a hračky pro miminka