Skrýt reklamu

Chtěla bych se zeptat

Problémy s dítětem školního věku.

Chtěla bych se zeptat

Příspěvekod Návštěvník » ned 18. pro 2016 9:29:23

Chtěla bych se zeptat,jestli nemá někdo zkušenost s úrazem ve školce.Mojí malé je 3,5,do školky chodí od října minulýho roku. Co se týče školky,zvládla to dobře,všechno probíhalo dobře,vztahy s učitelkama taky dobré. občas mi přišla domů s nějakou modřinou,škrábancem a vždycky jsem se to dozvěděla aaž doma od ní,když jsem to objevila. Nějak jsem to neřešila,říkala jsem si,že to asi je normální,když je v kolektivu děti. Jenže ted ve čtvrtek jeli se školkou na výlet a malá se mi vrátila s odřeným čelem,naraženým zubem,nos má taky odřenej a naraženou nohou a sedřenou ruku.Myslela jsem,že mě omejou,když ji takhle mažel dovedl domů.Nejvíc mě ale naštvalo,že učitelka mu jen řekla,že do ní strčil nějakej kluk a že ani nebrečela!!! ty odřeniny měla celý do krve,měla i zaschlou krev v nose,což znamenalo,že jí teklo z nosu krev. Muselo se jí to stát dopoledne,když byla na tom výletě a učitelky nám ani nezavolali.Volala jsem hned ředitelce,která ani o ničem nevěděla a v pondělí to jdeme řešit do školky.Zaráží mě,že učitelkám to asi nepřišlo jako moc velkej uraz,když nám ani nezavolali a nějak,že bychom se dozvěděli co se vlastně stalo,nehledě na to,že malá ve školce i spí,my si pro ní chodíme až na 4,takže jí tam nechali i na spaní,i když se očividně bouchla do hlavy,kde má šrám přes celý čelo.Vůbec nevim jak to řešit,chtěla bych aby se to řešilo i s rodičema toho kluka,je to 6.iletý kluk,který by už měl mít rozum. co vim od malý,tak jim tam asi pořád nějak ubližuje,protože vždycky když přijde domů s nějakou modřinou,tak na otazku kdo jí to udělal,tak řekne šimon a i on by měl být ten,kdo jí strčil.jsem jenom strašně naštvaná,že učitelka nám řekne,že malá ani nebrečela(což musí být lež,protože malá řve u sebemenšího zranění)jako kdyby nám tim chtěla říct,že to nebylo tak hrozný Ted mám ale zase strach aby si na ní nějak nezasedli,že si stěžujeme a že to chceme řešit,ale tohle už fakt nemůžeme jen tak přejít.nemáte někdo podobnou zkušenost?

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v ned 18. pro 2016 9:29:23
Návštěvník

Zpět na Dítě školního věku, školáci