Skrýt reklamu

Rada bych touto cestou ziskala inspiraci pro darky pro na

Dárečky a jračky nejen pro mininka.

Rada bych touto cestou ziskala inspiraci pro darky pro na

Příspěvekod Návštěvník » pon 07. zář 2015 5:04:14

Rada bych touto cestou ziskala inspiraci pro darky pro nasi za par dni 2 letou holcicku. Zrovna se nam to schazi, ze po narozeninach jsou hnedle Vanoce a nechci kupovat zbytecnosti. Kvuli narozeninam a Vanocum bych ani nijak neblbla, ale prijde mi, ze mala nema moc hracek ktere by ji opravdu bavily, krom knizek u tech vydrzi dlouho a babicky se uz ptaji co poridit. Moje mamka ji chce poridit detskou kuchynku, urcite je to super darek jen nevim jestli to neni pro 2 letou brzy. Rada krmi panenku (zatim ma 2, jednu z toho takovou nouzovku a dostane dalsi curaci a koupaci od nas k narozeninam) Mame megablocks (konkurence lega) ale jen zakladni set kostek, tunel z Ikea, postylku pro panenku (po tete, Set ZOO s vlackem a 2 turisty (to ji bavi tak trochu) minivaric s 2 hrnci-bez vetsiho uspechu,bavi ji jen michat v tom hrnci ale na varic celkem kasle, zakladni pastelky-cmara kolecka a chce obkreslovat rucicky a nozicky nebo nam rika co mame kreslit. Prstove bravy ji bavi pouze potrit rucku a "tiskat" takze na 5 min, mame i prvni razitka -bez uspechu. Odrazedlo dostala tez od babicky ale bohuzel je na nej zatim mala, dosahne jen spicickama, drandi na detske motorce. Dneska manzel cosi spravoval a mel vyndane naradi a to bylo zajmu, byla z toho nadsena,tak mozna neco v tom duchu?. Taky desne rada taha tkanicky z bot a pak je dava zpet - samozrejme ne spravne jak maji byt ale nanda je
Co byste poradili za stavebnice?
Navlekaji vase deti v tomhle veku koralky (obri-na tlusty provazek)?
Co kocarek pro panenku - neni to brzo ve 2 letech?
Nejaky doktorsky set - bavi to vase 2+ holcicky?
Diky predem vsem za nazor

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pon 07. zář 2015 5:04:14
Návštěvník

Zpět na Dárky a hračky pro miminka