Skrýt reklamu

rada by som sa pripojila k diskusii

Problémy s dítětem školního věku.

rada by som sa pripojila k diskusii

Příspěvekod Návštěvník » sob 11. dub 2015 2:32:40

rada by som sa pripojila k diskusii. Mám Syna Tobinka 3,5 roka. Všetko to začalo ked mal Tobi 2 roky a stale nerozpraval. Absolovovali sme rozne vyšetrenia od neurologie cez logopeda až po psychologičky s výsledkom on nepočuje. Kým sme sa dopatrali k výsledku ušneho vyšetrenia v narkoze na ktoré sme museli čakať na schvalenie od poistovne trvalo to celé rok. Ušne je v poriadku a čo dalej. Tobinko nerozpráva ani teraz a to má 3,5 roka. Začína blabotať ako niektoré 1,5 ročníé deti.-ma,pi,ta, a stale nezymeslene spojenia. Narodil sa v 35 týždni ale porodná vaha bola ok.Museli ho dokysličovať a mal problemy s dýchaním a preto bol 4 dni v inkubátore. Od dvoch rokov riešime či je alebo nie je autista, psychiatrička nám povedala že má určité črty ale typický nie je, nemá problem prejaviť city ale ma problem s pozornosťou a je hyperaktivny, hraje sa s vlačikmi a žmuri očkom aby sledoval ako sa točia kolieska. Ja ine priznaky nevidim a ani doktori. P. Dr. Janošíkovu by sme navštiviť v Trnave niekedy v augustena nu sme dostali v logocentre vprešove kontakt aby nam konečne povedala ako to je.V Logocentre takisto čakaju na tento vysledok od nej ,, neurologia dopadla dobre, od septembra budeme navštevovať špecialnu školku pre deti s poruchami správania, tak hadam to pomože. Tobi od začiatku nereagoval na svoje meno a ani ked sme mu niečo vraveli, teraz je to u lepšie, mysleli sme že problem bude aj v dvojjazyčnej komunikácii-maďarsky a slovensky ale logopedička nam neodporuča prestať takto komunikovať ked je zvyknutý na maminu slovenčinu a tatkovu madarčinu.Problem je aj v trdohlavosti a neschopnosti vysvetliť mu že niečo nejde a neda sa alebo nejdeme teraz tam, hodi sa o zem a hotovo aj ked už zriedkavejšie ako predtým ale predsa. Chodil do jaslí od roka do 3 rokov. skušali sme normalnu školku ale vylúčili ho nakolko nespolupracoval s ostatným a oni sa mu nemožu prisposobovať tak preto bol u mojej mamky na dedine na mesiac a to mu aj pomohlo a teraz je tam zase aby sme vyplnili ešte cas počas prázdnin. píšte mi prosim ak mate podobne skusenosti.dakujem Lenka
ps tobi nehovori zatial nič len večer v posteli mi povie ma ma a sem tam blaboce pa, pi, ma, ta, ba ale nič iné kludne mi pište aj na email, ak mate podobne skusenosti

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v sob 11. dub 2015 2:32:40
Návštěvník

Zpět na Dítě školního věku, školáci